Vse pravice pridržane©
Nevenka Flajs 2015

O meni

Po izobrazbi sem diplomirana dizajnerka. Dizjan - grafično oblikovanje, in vse kar prinaša, je postal način mojega življenja. V svojem delu uživam, vsak projekt pa mi predstavlja svojevrsten izziv, ki ga vedno znova z veseljem sprejemam. Kot oblikovalka vizualnih sporočil sem si skozi leta nabrala veliko izkušenj in znanj, ki jih uporabljam pri svojem delu. Namreč temeljna odgovornost vsakega oblikovalca je predstaviti informacije na način, ki je dostopen in nepozaben.

Če potrebujete kreativno grafično oblikovanje, ste na pravem naslovu.

portfolio

Oblikujem celostne grafične podobe podjetij, blagovne znamke. Pomagam vam lahko pri oblikovanju nove identitete ali s svežimi pristopi razširim obstoječo. Oblikujem tudi poslovne tiskovine od reklamnega do promocijskega materiala, k celostni rešitvi pa prispevam s fotografijo in ilustracijo ter videomontažo. Poskrbim tudi za cenovno ugoden tisk oz. izvedbo del.


Oblikujem funkcionalne, tudi trendovske, vendar kreativne zasnove.


Oblikujem spletna mesta za potrebe podjetij pri digitalni predstavitvi vključno z vsemi vidiki kot je spletno načrtovanje (in priprava vsebin), razvoj spletnih strani in socialne medijske kampanije.


Pomemben je individualni pristop do vsakega projekta, s katerim lahko ustvarim inovativno oblikovanje, ki izstopa.